Iedereen is welkom van pa, ma en de kinderen, tot de grootouders, vrienden en huisdieren. Ik hou ervan om mensen te fotograferen en plezier te hebben tijdens de shoot. We gaan naar een mooie locatie waar je je prettig voelt en ontspannen kunt zijn en waar het poseren tot een minimum beperkt wordt.  Deze plek is in de buitenlucht waar ik optimaal gebruik kan maken van natuurlijk licht. Dit kan een bos zijn, het strand, een rivierlandschap of de hei. Maar een stedelijke omgeving kan ook , denk dan aan een treinstation, een graffitimuur of het stadscentrum. Of misschien vier je een verjaardag in het Openluchtmuseum of Burgers Zoo, dan kom ik daar naar toe. Bijna altijd gaat de shoot door maar soms regent het of is het te somber weer, in dat geval verzetten we de afspraak of gaan naar een binnenlocatie.

Via een link kunnen foto’s gekozen worden op een afgeschermd gedeelte van mijn website. Na optimale bewerking waarbij ik o.a. let op kleur en contrast en waarbij oneffenheden en rimpels worden verzacht, krijg je de foto’s via wetransfer in hoge resolutie.

Fotoportret € 135,-   1 uur fotografie  op locatie + 3 digitale beelden optimaal bewerkt in hoge resolutie.

Fotoreportage € 245,-   1,5 uur fotografie  op locatie + 15 digitale beelden optimaal bewerkt in hoge resolutie.

Per foto extra € 25,00 * incl. btw (voor particulieren) * € 0,45 km/reistijdvergoeding * weekendtoeslag € 20,-

Spreekt mijn manier van fotograferen en de prijs je aan dan kunnen we aan de slag! Voor een afspraak, vragen of een maatwerk offerte kun je het contactformulier gebruiken of je klikt op info@doryaling.nl